03:33 0

GAMBAR B0GEL Gadis Jelita Disebar Bekas Kekasih Keluarga VVIP

GAMBAR B0GEL Gadis Jelita Disebar Bekas Kekasih Keluarga VVIP


Apabila 2 bulan memutuskan hubungan cinta dengan lelaki keluarga VIP, seorang gadis berusia 25 tahun kini menjadi mangsa dendam apabila gambar-gambarnya dalam keadaan aib kini disebarkan di laman sosial. TU LA, JANGAN MUDAH PERCAYA KATA MANIS LELAKI NI

Walaupun laporan polis sudah dibuat, ibu mangsa mendakwa anggota polis memberitahu bahawasanya teman lelaki anaknya itu dari keluarga yang berpengaruh, jadi seperti susah dan sukar diambil tindakan. BOLEH PULAK MACAM TU??

Mangsa, Nor Fathiah Idris memberitahu The Rakyat Post dia diberitahu oleh kawannya bahawa bekas teman lelakinya bernama Irfan, telah memuat naik gambar-gambar dia sedang berkemban memakai tuala ke laman Facebook pada 2 Disember lalu.

Sehari kemudian gambar B0GELnya pula turut disebarkan menerusi WeChat dengan menggunakan nombor telefon milik Fathiah sendiri. Kata Fathiah, akibat perbuatan lelaki itu, dia dan keluarganya kini menanggung malu.

“Saya tidak tahu di mana saya nak letak air muka saya ini angkara perbuatan Irfan itu.

“Meskipun gambar yang dimuat naik di internet itu hanya saya sedang bertuala tetapi ia sudah cukup untuk memalukan,”


Fathiah turut mendakwa, sepanjang perkenalan dengan Irfan dia mendapati lelaki itu turut terlibat dengan salah guna dad@h serta beberapa kes jenayah lain di Johor Bahru.

Yang mengejutkan, pihak polis berkata bekas lelaki itu macam tidak boleh dikenakan tindakan undang-undang. Mereka berkata, seorang daripada abang lelaki itu adalah exco dalam sebuah parti politik terkenal manakala bapanya pula pemilik sebuah syarikat berkaitan teknologi maklumat.

“Saya sungguh terkejut mendengar apa yang dikatakan oleh anggota tersebut yang seolah-olah mahu mengatakan bahawa lelaki itu kebal daripada dikenakan tindakan undang-undang,”

Sumber: rakyat post

0 comments:

Post a Comment