05:44 0

Perangai Safee Sali Dihentam Teruk Selepas Menang Dengan Vietnam. Apa Kes?

Perangai Safee Sali Dihentam Teruk Selepas Menang Dengan Vietnam. Apa Kes?


Penyerang kebangsaan dikecam teruk semalam kerana satu status di laman sosial selepas menang perlawan separuh akhir AFF Suzuki Cup dengan Vietnam.

Ini kata Safee Sali :

Syukur ku panjat kpd illahi..alhamdulilah..semua pgorbanan bhasil dgn bangga nye..semua cacian dan makian yg di lemparkan xpernah masuk ke dlm hati ini..pjuangan ini bukan dgn hanya bmain guli tp dgn semangat cinta kan keluarga team ini dan demi maruah negara..fans team vietnam bagus sekali..wlupun kalah xde btumbuk malah tepuk tgn dkt ktorg lagi..kpd fans kt yg dah tukar bendera lps kena sound haritu jgn tutup muke tu dgn bantal ok..lap je muke tu dgn tisu ️#amikkaw #harimaumalaya #finalagain #AFF2014 #thebestthingeva

Safee Sali memuatnaik status ini setelah dikecam orang ramai kerana prestasinya dan pasukan kebangsaan. Ramai yang bengang dengan kenyataan Safee Sali tersebut.

Mungkin ramai yag tak puas hati dengan kenyataan Safee Sali tentang "fan yang tukar bendera". Apatah lagi Safee Sali langsung tidak bermain di dalam perlawanan tersebut.

Safee Sali merupakan wira Malaysia apabila pernah menjulang piala AFF Suzuki tahun 2010 dan menjadi penjaring gol terbanyak di dalam kejohanan tersebut.

Jom baca respon dan reaksi orang ramai tentang status Safee Sali ini:





0 comments:

Post a Comment