20:16 0

Ajak Shiro Dedah Percintaan Romantik Dengan Isteri Sejak Tingkatan 1

Ajak Shiro Dedah Percintaan Romantik Dengan Isteri Sejak Tingkatan 1


Pelawak Ajak Shiro akhir-akhir ni sering ungkapkan kata-kata romantik kepada isterinya. Rupa-rupanya Ajak dan isterinya telah bercinta sejak tingkatan satu lagi. Fuh cinta di sekolah sampai ke gerbang perkahwinan.

Ini luahan Ajak:

Selamat hari lahir Sayang semoga panjang umur dan murah reseki Baba ucapkan, ingat tak kita kenal masa form 1, Baba cakap Baba nk kawen dgn cikgu? Gatal kn? Tapi xsangka gurauan tu buatkan ibu jd guru hrini..Awk memang dri form 1 nk kahwin dgn baba eayy???

Bersama kamu Ku jadi tahu, Artinya waktu lebih berharga dari harta di dunia, Bersama kamu Ku rasa jauh, Lebih mengerti Arti cinta tanpa harus mengucapkan cinta

Ini pula komen Afifah, isteri Ajak:

Salam n selamat pagi. Terima kasih Boyfriend aka BFF aka En.Husband wish birthday kat ibu. Terima kasih juga kat sesiapa y wish HB n mendoakan kesejahteraan saya n kebahagiaan kami sekeluarga. 

Maaflah lambat ucap terima kasih kat baba tayang n u alls, maklumlah org pantang nie loading nya lama sikit..Apapun,hehe xde gambar baru so letak jerk gambar oldschool terus. Kalau letak gambar biodata baba masa ting 1,demam kuning baba dibuatnya nanti..hahah

Jom lihat gambar mereka ketika mula bercinta



0 comments:

Post a Comment