06:21 0

"It's Over" - Kata Alyah

"It's Over" - Kata Alyah


Semalam Alyah telah memuatnaik satu gambar hitam dengan caption "It's Over". Ramai yang tertanya-tanya apa maksudnya.
~Nak Tiket Wayang FREE (KLIK SINI)


Ramai follower beranggapan mungkin Alyah ada masalah lagi. Yelah sebelum inikan Alyah sering diselebungi beebrapa kontroversi yang melanda dirinya dan juga Ramli MS.

Tidak lama kemudian Alyah telah delete gambar tersebut kerana terdapat komen dan tafsiran negatif dari follower.

Alyah kemudian memuatnaik gambar putih dengan caption ini pula:

I main game so game yg sebelum ni i dah delete & just bgtau kawan2 I post black pic...not more then that...TQ Klu u all fikir negetive apalaaaa lagi yg I bole buat.sekian One more thing ni ig I kan I bole letak pic apa je kan kan kan.


Sebenarnya, caption dan gambar tersebut sememangnya boleh mengundang tanda tanya dan menyebabkan follower memberi tanggapan negatif. Gambar hitam dan its over, sebab tu follower bertanya apa masalahnya.

Sepatutnya jika dah habis main game, tulis je "game over, dah abis main game". Hehe tapi apa nak buat, IG dia kan, suka hati dialah. Huhu


0 comments:

Post a Comment