19:12 0

Gambar Terkini Enot Setelah Turun Beran Badan 40kg


Gambar Terkini Enot Setelah Turun Beran Badan 40kgEnot kini telah kehilangan berat badan sebanyak 40 kilogram setelah menggunakan produk untuk menurunkan berat badan, Izeara.

~ 15 Tahun Ke Atas Sahaja (BACA SINI)

Enot mula menggunakan produk Izeara tersebut semenjak empat bulan lalu, dan kini Enot telah dilantik menjadi duta bagi produk tersebut.

Ini komen Enot:

“Sebelum ini, berat badan saya adalah 138 kilogram. Pada awalnya, saya hanya menggunakan Izeara selama seminggu sahaja, secara suka-suka. Selepas itu, saya merasakan perubahan atas tubuh badan saya. Saya rasa lebih ringan. Jadi saya menggunakannya Izeara 6 Inch Body Serum Extra Power secara konsisten dan kini berat badan saya turun kepada 98 kilogram. Kini saya mahu mendapatkan kembali berat saya semasa di zaman anak dara dahulu, 75 kilogram,” 

“Syukur saya dipilih sebagai duta Izeara. Selain itu, saya juga menjadi stokis. Saya tahu dengan keadaan badan saya yang berukuran ‘tembam’ sebegini, pastinya akan ada kata-kata negatif yang singgah apabila saya dipilih menjadi duta produk sebegini. Tetapi bagi saya, mudah sahaja. Saya hanya membiarkan keyboard warrior ini melakukan kerja mereka dan saya hanya menjalankan kehidupan saya seperti biasa,” 

Tambah Enot dia jarang bersenam tetapi minum air masak yang banyak untuk turun berat badan. Enot bersyukur kerana dipilih menjadi duta dan tidak ambil peduli komen negatif yang dilemparkan.

Kini Enot dilihat lebih ramping dan kurus berbanding dulu. Setelah 4 bulan, hampir 40 kilogram yang turun. Bagus tu.0 comments:

Post a Comment