08:11 2

Kisah Sebenar Ibu Tinggal Anak Dalam Kereta, Ibu Dedah Perkara Sebenar


Kisah Sebenar Ibu Tinggal Anak Dalam Kereta


Kes ibu tinggalkan anak dalam kereta mendapat liputan yang meluas petang tadi dengan ramai yang marah dengan video yang tersebar.

Dalam video kelihatan seperti ibu mengabaikan anaknya. Oleh itu orang ramai menyalahkan ibunya.

Kerana itu, melalui facebook, individu yang mendakwa dirinya ibu bayi tersebut berang dan menceritakan kisah sebenar dan ingin menyaman pengupload video tersebut kerana membuat fitnah.

Ini komen ibu bayi itu:

"I mak baby tadi dan I tak tinggalkan anak I seorang. Malah kawan I dalam kereta. Sistem kereta yang menyebabkan pintu terkunci sendiri apabila kawan I keluar dari seat belakang untuk ke seat driver sebab nak alihkan kereta yang mana menghalang laluan sebuah lori.

"Baby di bawah pengawasan orang dewasa dan bukan di atas kecuaian I atau sebagainya.

"Sama ada you delete video tersebut atau I akan saman fitnah dan malu ke atas you. I ada bukti you viralkan video tersebut. I nampak you datang hanya untuk merakam video, bukan untuk membantu seperti orang lain.

"Sekarang I nak you minta maaf secara terbuka di Facebook you atas sebab you mengaibkan I sebagai mak baby. Kalau tak turunkan fitnah atau maaf secara terbuka, surat lawyer akan sampai pada you,"

Pengupload video dikatakan telahpun membuat kenyataan maaf secara terbuka.2 comments:

  1. Oh... Itow Cerita Nya... Saman Je Kak Oiii...

    ReplyDelete
  2. mana kawan u sewaktu cermin kereta dipecahkan??/ ada ka?? ke jawapan sekadar untuk menutup kesalahan sendiri.. mana ada orang nak ngaku kalau dya berak dalam seluar.. ke;pidup..

    ReplyDelete