Respon Chef Pak Mus, Pemilik Me'nate Steak House Tentang Isu Azwan Ali

Respon Chef Pak Mus, Pemilik Me'nate Steak House Tentang Isu Azwan Ali



Pemilik Me'nate Steak House telah memberi respon dengan memberi sedikit komen tentang isu yang melanda Azwan Ali yang dilihat meroyan secara tiba-tiba kepada seorang gadis.

Chef Mustaffa yang lebih mesra di sapa Pak Mus telah memberi komen yang menyebabkan ramai terperanjat kerana kata-katanya yang penuh merendah diri langsung berbeza dengan sikap angkuh Azwan Ali.

Jom lihat komen dari Pak Mus:


Mungkin Azwan Ali tidak kenal dengan Pak Mus namun caranya memandang hina restoren Menate Steak House memperlihatkan betapa sempit dan ceteknya pemikirannya.

Baca kutukan Azwan Ali kepada restoren Menate dan juga "Gadis" itu  (DI SINI)

Pak Mus yang merupakan pakar daging pernah berkerja dengan Ratu Elizabeth dan sememangnya layak mempunyai gelaran Master Butcher.

Tabik kepada Pak Mus dan Menate Steak House.

Ini antara komen paling sadis dari Azwan Ali:

25 comments:

  1. Respect. orang mcm ni jgn dibuat main2. hehe

    ReplyDelete
  2. dah punah ranah dah jiwa azwan ali ni...baik p rehat kat spital mental

    ReplyDelete
  3. ALLAHUROBBI semoga pak mus dan keluarga sentiasa di payungi rahmat ILLAHI.. Yea kita hanya manusia biasa bkn sesiapa untuk menjatuhkan hukuman ke atas insan lain...semoga perniagaan pak mus sntiasa diberkati olehNYA ...insyaallah...

    ReplyDelete
  4. Bila la si azwan nie nk dpt azab yg setimpal dgn mulut neraka die nie... Hilang akal ke die nie... Bulan2 puasa kutuk org x ingat langit tinggi rendah.. Bwk taubat azwan oii.. Cuba la cermin diri...

    ReplyDelete
  5. Harap Pak Mus tabah menghadapi segala ni. Semoga Allah SWT melipatgandakan rezeki Pak Mus sebagai orang yg teraniaya . Ameen

    Nenek Kampung penggemar steak

    ReplyDelete
  6. marilah kita berdamai jauhkan hasat dengki kianat,,,dan bersangka baik antara satu sama lain..in shaa allah diredhai Allah....

    ReplyDelete
  7. thu laa nnti langit tnggi ke rendah.. ego jngan tnggi, ad masa kite kt atas ad mase kite kt bawah..

    ReplyDelete
  8. Ini bukan aswan ali but setan laknatullah.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..Insya Allah rezeki Pak Mus lepas ni s'makin bertambah... Bersangka baik..A A da bg publisiti & scara X langsung da promosi kn nama kedai Pak Mus .. Smoga Pak Mus sabar..Insya Allah.. kemenangan pasti milikmu..

    ReplyDelete
  10. Makin teringin saya nak ke Me'nate steak house Pak Mus.. Tuuungu Pak Mus saya bawak ramai ramai datang makan... InsyaAllah ...

    ReplyDelete
  11. Secara tidak langsung dapat mempromosikan restaurants pak mus nie..semoga satu hari nanti aku dberi peluang makan di restaurants pak mus n de geng...selamat maju jaya pak.mus...yang hitam tu xpayah di layan sangat..mental dia tu..hahaha

    ReplyDelete
  12. Kau jngan dngan dia , 3 kali haji . Kau hado . Kena panah petir nnti klau dia carut .

    ReplyDelete
  13. X baik kita menghina orang ...kita cermin diri kita perfect ke diri ko aa...

    ReplyDelete
  14. X baik kita menghina orang ...kita cermin diri kita perfect ke diri ko aa...

    ReplyDelete
  15. Bukan ape.. besar sungguh cabaran Saudara kite Allah bagi.. tapi betul laa kawan aku kate.. kalau dah gi Mekah.. balik ade bende akan terjadi.. sama ada berubah atau lagi hebat Allah bagi cabaran. Amin.. Wallahualam.

    ReplyDelete
  16. Salam Pak Mus, komen2 tu jangan dilayan. Saya minat steak...insyaallah... saya sekeluarga akan ke sana nanti. Bersabar ye...

    ReplyDelete
  17. istifar banyak2...doakan yang terbaik untuk mereka.

    ReplyDelete
  18. Azwan Ali.. ko ada masalah dengan melayu ke?

    ReplyDelete
  19. Smoga AA terus lg dgn mulutnya yg jahat itu.. agar rkyat mlaysia dpt tengok mulut AA senget satu hari nnti.. amin

    ReplyDelete