17:22 2

"Kau siapa nak nasihat" - Azwan Ali


"Kau siapa nak nasihat" - Azwan Ali


Azwan Ali nampaknya memberi respon dan jawapan kepada Azhar Sulaiman ekoran teguran pelakon itu kepada Azwan Ali baru-baru ini.


Ini reaksi dari Azwan Ali (BeautifulNara)

Kepada Azhar Sulaiman, saya bukan tak boleh dengar nasihat, pada saya, saya tak pernah ketuk pun pintu rumah dia. Apa masalah dia?

Kau siapa nak nasihat aku, respect aku sikit. I got all my reason doing such. Jadi, kepada Azhar Sulaiman dan mana-mana artis yang nak interframe, its a shame, kerana awak yang menjolok sarang tebuan.

Kau siapa nak nasihat Azwan Ali, kau bukan Aaron Aziz, bukan Datuk Aznil, bukan Datuk Siti Nurhaliza. Level meraka yang nak tegur saya adalah level seperti itu, siapa Azhar Sulaiman?

Bagi Azwan Ali, Azhar Sulaiman langsung tak layak untuk menegurnya. Azwan Ali juga mengatakan memalukan untuk artis lain campur tangan dalam halnya.

2 comments:

  1. pegila masuk kelas make up..at least takde la make up muka jadi macam kera aku tengok

    ReplyDelete
  2. Ko ingat ko diva sgt ker....nampak cam.......... Malu kaum jer la....jenis manusia yg x leh trima teguran jenis yg x ngaku salah sdri....pamdai hentam org....tgk diri tu dulu...famous sgt ker ko ni....level cam yg dok jalan blakang jer....tu pun brangan nak selevel aznil aaron siti nhaliza....boleh simpan la niat ko tu....ko ni yg sebenarnya nak famous sbb x laku skrg...yg tau ko pegang kipas jor....puiiii

    ReplyDelete