22:00 0

Kena Kejar Harimau Gara-Gara Dubsmash

Kena Kejar Harimau Gara-Gara DubsmashOtam Blurr merupakan satu nama yang cukup popular dikalangan penggemar dubsmash di Malaysia.

Lelaki yang berasal dari Melaka ini juga merupakan peminat tegar Faiz DickieVp, satu lagi nama besar dalam bidang video singkat. Jadi tidak hairanlah dubsmash Otam Blurr juga hebat.

Video dari lelaki bernama Otam Blurr ini sering menjadi tumpuan dan boleh dikatakan antara yang terbaik di Malaysia.

Yang terbaru, Otam Blurr telah membuat satu video dubsmash yang amat kelakar di mana dia kononnya dikejar oleh harimau gara-gara sedang asyik merakam dubsmash sempena hari raya.

Sememangnya video dari Otam Blurr selalunya mempunyai nasihat dan pesanan yang padat.

Jom layan video Otam Blurr:
Kahkahkah ending mcm jilake, mencicit kau lari..#Repost @otamblurr with @repostapp.・・・Meh sini AbamOtam nk nasihat sikit,kalau nk berdubsmash tu,cari lah tempat2 yang sesuai dan selamat.Jangan lah buat kat belukar,semak ataupun hutan.kalo monyet atau kera yg keluar tu tak pe,kalau babi hutan atau pun Pak Belang? tak ke naya badan jadi santapan.jadikan video AbamOtam ni sebagai panduan ok.❤️❤️❤️ #malaysiadubsmash #malaysiandubsmash #dubsmashmalaysian #mudahterhibur #dubsmashmalaysia #otamblurr #lawak #hariraya
Posted by Dubsmash Malaysia on Monday, July 6, 2015

0 comments:

Post a Comment