07:50 0

Nabil Mengamuk Dengan Peminat Fattah Amin , Apa Kes?

Nabil Mengamuk Dengan  Peminat Fatah Amin, Apa Kes?


Akibat terlalu taksub dengan pelakon Fattah Amin, peminat pelakon ini telah menghantar satu direct mesej ke laman sosial Instagram Nabil supaya Nabil dapat ambil iktibar dari Fattah Amin.

Turut terkena tempias yang sama ialah pelakon dan juga pengacara jelita Neelofa. Susulan dengan itu, Nabil telah mengamuk dan memuat naik status beserta bukti di instagramya.

Ini adalah status yang dimuat naik :-

Kepada dak dak yg x cukup umur dan x cukup akal yg terlalu memuja manusia selain Allah ni tolong dapat kan kebenaran ibu bapa sebelum nk beri pendapat yea!! Terima kasih #lambat lagi aku nk ambik iktibar from bende2 banggang cam ni!!! #sabadibulanramadhan



Alahai, dah kenapa pula sampai taksub sekali dengan manusia? sampai nak suruh ambil iktibar. Macam-macam hal pula ye peminat pelakon paling popular ni, Di harap neelofa juga tidak terkesan dengan isu ini.

0 comments:

Post a Comment